Serveertips:
Serveer de stengels nog warm met de volgende tapenades in schaaltjes erbij:

  • Geroosterde paprika met ansjovis en kappertjes
  • Blauwe kaas, room en pijnboompitjes
  • Kikkererwten, zongedroogde tomaten en peterselie

Bereidingstijd: 30-60 minuten

Ingrediënten: voor 8 personen

  • 1 pak broodmix
  • 1 eetlepel gedroogde rozemarijn of Italiaanse kruiden
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 losgeklopt ei
  • sesamzaadjes en/of maanzaadjes

Bereidingswijze:
Maak het brooddeeg volgens de aanwijzingen op de verpakking, maar dan met toevoeging van rozemarijn en met olie i.p.v. boter. Kneed goed door en laat minstens een keer rijzen. Verwarm de oven voor op 200℃. Verdeel het deeg in 12 stukjes en rol hiervan lange dunne stengels. Bestrijk ze met een kwastje met ei en bestrooi ze met zaadjes. Bak ze in circa 15 minuten gaar en bruin.


Bron: Boodschappen

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht