Bereidingstijd: 20 -30 minuten

Ingrediënten: voor 4 personen

  • 1 pakje bulgur (graanproduct, 275 g)
  • 2 el olijfolie
  • 2 rode paprika’s, in dunne reepjes
  • 1 el gemalen koriander
  • 100 g rozijnen (zak 250 g)
  • 1 pak tuinerwten extra fijn (450 g, diepvries), ontdooid
  • 1 zakje bosui (3 stuks), in ringetjes
  • 1 bakje munt (15 g), blaadjes fijngesneden
  • 1 bakje platte peterselie (20 g), fijngesneden
  • 1 pakje witte kaas (150 g), verkruimeld

Bereidingswijze:
Bereid de bulgur volgens de aanwijzingen op de verpakking. Verhit de olie in een koekenpan en bak de paprika met de koriander op middelhoog vuur 10 min. Laat iets afkoelen.

Meng de bulgur met de paprika, rozijnen, (ontdooide) tuinerwten, bosui, munt, peterselie en kaas. Breng op smaak met peper en zout.

Bron: Allerhande 5, 2012

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht