Bereidingstijd: 10-20 minuten

Ingrediënten: voor 4 personen

  • 3 verse zoute haringen
  • halve appel in keine stukjes gesneden
  • 1 eetl. fijngehakte peterselie
  • 1 eetl. fijngehakte bieslook
  • 1 sjalotje, gesnipperd
  • 1 eetl. grove mosterd
  • 2 eetl. zure room
  • vers gemalen zwarte peper

Hulpmiddelen:
Snijplank, mes, kom

Bereidingswijze:
Verwijder de staartjes van de haringen, snijd tot tartaar
meng er de rest van de ingrediënten door, maak op smaak met peper.

Serveertips: Lekker met sesam-stokbrood

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht