Lekker snel roerbakgerecht.

Bereidingstijd: 10-20 minuten

Ingrediënten: voor 4 personen

  • 2 blikjes kidneybonen
  • 1 ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 flinke prei
  • 2 gele paprika`s (rode mag ook)
  • 3 lente-uitjes
  • 150 gram zachte geitenkaas
  • 1 eetlepel oregano of tijm
  • wat paprikapoeder
  • wat peper
  • eventueel 2 eetlepels peperonata saus

Voorbereiding:
Pel en snipper de ui en de knoflook.
Maak de paprika`s schoon en snij deze in blokjes
Maak de prei en de lente-uitjes schoon en snij deze in ringetjes. Hou ze wel apart van elkaar.
Laat de bonen uitlekken en spoel ze even af.
Verdeel de geitenkaas in blokjes.

Bereidingswijze:
Verhit de olie in de wok. Bak hierin de ui en de knoflook glazig. Voeg de prei en de paprika toe en bak deze ook even mee. Doe de bonen erbij en warm deze mee. Voeg eventueel de peperonata toe. Maak op smaak met peper, paprikapoeder en oregano of tijm.
Roer vlak voor het opdienen de geitenkaas en de lente-ui door de bonen.

Serveertips: Lekker met een groene salade

Bron: pwiggers op Smulweb.nl

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht