Bereidingstijd: ± 1 uur

Lamel-aardappeltjes
Lamel-aardappeltjes

Ingrediënten: voor 2 personen
2 aardappels
olijfolie
boter
grof zeezout
versgemalen zwarte peper

Voorbereiding: Verwarm de oven voor op 220℃

Bereidingswijze:
Leg de aardappels op hun zijkant, snij een plakje van de onderkant zodat ze beter blijven staan. Snij de aardappels van bovenaf in zo dun mogelijke plakjes tot ongeveer een halve cm van de onderkant (dus niet helemaal door).

Zet ze in een ovenschaal. Druppel er wat olijfolie over, wat boter en bestrooi ze met zout en peper. Lekker is ook om wat rozemarijn, ui en knoflook toe te voegen.
Zet ze 40 minuten in de oven.

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht