Bereidingstijd: 20-30 minuten

Ingrediënten: voor 4 personen

  • 600 g kruimige aardappels, geschild
  • 300 g gesneden boerenkool
  • 100 ml slagroom
  • 100-150 g gebakken spekjes
  • 10 kleingesneden zongedroogde tomaten
  • 1 el Italiaanse kruiden
  • 1 tl roze peperkorrels
  • evt wat zeezout

Bereidingswijze:
Doe de aardappels in een pan, leg daar de boerenkool op en breng aan de kook. Giet de aardappel en boerenkool na 15 minuten koken af. Voeg de spekjes, slagroom, zongedroogde tomaten, Italiaanse kruiden en roze peperkorrels toe. Stamp er een grove stamppot van. Breng op smaak met het zout.

Serveertips:
Lekker met een met mozarella en parmaham gevulde kipfilet.

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht