Ook lekker voor bij de BBQ.

Bereidingstijd: 20-30 minuten

Ingrediënten: voor 4 personen

  • 400 g pasta (penne)
  • 6 el Calvé mayonaise
  • 150 g cherrytomaten
  • 50 g groene olijven (zonder pit)
  • 1 blikje tonijn op water 
  • 100 g mozzarella
  • Een hand vol verse basilicum
  • 1 zakje (75 g) rucola
  • 4 el balsamico-azijn

Bereidingswijze:
1. Kook de pasta volgens de verpakking ′al dente′. Giet af en spoel na met koud water.
2. Halveer de cherrytomaten en de olijven. Verwijder het water van de tonijn. Snijd het verse basilicum in kleine stukjes en de mozzarella in blokjes.
3. Meng alle ingrediënten samen met de Calvé mayonaise, rucola, balsamico-azijn en de pasta door elkaar

Bron: Calvé.

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht