Pasta met gerookte zalm en groene asperges
Pasta met gerookte zalm en groene asperges

Bereidingstijd: 20-30 minuten

Ingrediënten: voor 2 personen

  • 125 gram pasta
  • 200 gram gerookte zalm
  • 2 sjalotjes (gesnipperd)
  • ½ bolletje knoflook (fijngehakt)
  • 200 gram groene asperges
  • 2 eetlepels boter
  • 5 eetlepels sherry
  • 1 theelepel tomatenpuree
  • 125 ml slagroom
  • 1 bosje dille (fijngehakt)
  • zout & peper

Voorbereiding:
Snijd de asperges in stukken van 3 cm, houd de kopjes even apart.

Bereidingswijze:
Verhit de boter in de pan en bak de sjalotjes en de knoflook ca. 3 minuten, voeg de aspergestukjes erbij en bak nog een minuut of 5 voor je ook de aspergekopjes toevoegt. Roerbak nog een minuut of 5 , doe dan ook de sherry, de tomatenpuree en de slagroom erbij. Warm dit even lekker door, en breng op smaak met zout & peper.
Voeg nu de zalmsnippers toe en serveer direct als het goed genoeg is verwarmd.Strooi er eventueel wat geraspte Parmezaanse kaas over

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht