Bereidingstijd: 20-30 minuten

Ingrediënten: voor 4 personen

  • 4 eetlepels olijfolie
  • 500 g kipfilet, in reepjes
  • 1 ui, gesnipperd
  • 300 g spaghetti
  •  1 courgette, in halve plakken
  • 1 theelepel gedroogde oregano
  • 250 g champignons, gehalveerd
  • 125 ml zure room

Bereidingswijze:
Verhit 2 eetlepels olie in een wok en roerbak hierin de reepjes kip in 5-6 minuten gaar. Neem de kip uit de wok. Verhit de rest van de olie in de wok en fruit hierin de ui op laag vuur tot hij goudgeel is. Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Draai het vuur onder de wok hoog, schep de courgette en de oregano bij de ui en bak het geheel al omscheppend 2-3 minuten. Doe de champignons erbij en roerbak het geheel nog 2-3 minuten. Warm de kipreepjes 1 minuut mee en breng het geheel op smaak met zout en peper. Giet de spaghetti af en schep de zure room erdoor, bestrooi met zout en peper naar smaak. Verdeel de pasta over vier borden en schep de gebakken groenten met kip erover en ernaast.

Bron: Ah.nl

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht