Weer eens iet anders………

Bereidingstijd: 10-20 minuten

Ingrediënten: voor 2 personen

  • 1 blikje (415 gr) witte bonen in tomatensaus
  • 50 ml slagroom
  • 150 ml melk
  • geraspte schil van ½ sinaasappel
  • wat geroosterd korianderzaad
  • extra virgine olijfolie
  • zout en peper

Voorbereiding:
Rooster de korianderzaadjes, en stamp ze iets fijn in de vijzel.
Rasp de schil van een ½ sinaasappel (boen eerst de schil met een borstel goed schoon, dan is het waslaagje eraf)

Bereidingswijze:
Verwarm de witte bonen in tomatensaus in een pan. Pureer dit nu met een staafmixer tot een gladde massa. Voeg de slagroomroom en de melk toe en pureer verder tot de soep jou gewenste dikte heeft bereikt. Breng op smaak met zout en peper.

Serveer gegarneerd met geraspte sinaasappelschil, koriander en een scheutje olijfolie.

Bron: Matt Preston – Australian MasterChef 2012

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht