Bereidingstijd: 30-40 minuten

Ingrediënten: voor 2 personen

  • 300-400 gram schoongemaakte spruitjes (gehalveerd)
  • 100 gram pancetta of bacon in reepjes
  • 2 eetl. Olijfolie
  • 1 sinaasappel
  • Vers gemalen peper
  • Nootmuskaat

Bereidingswijze:
Kook de gehalveerde spruitjes in 5 minuten beetgaar. Giet ze af en spoel er koud water over.  Bak de pancetta in de olijfolie. Boen de sinaasappel schoon, rasp de schil en pers de vrucht. Schep sap en rasp en de spruitjes door de pancetta. Roerbak 4 minuten en voeg peper en nootmuskaat toe.

Bron:Boodschappen 12-2011

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht