Bereidingstijd: 15 minuten + 1 uur marineren

Ingrediënten: voor 4 personen
400 g entrecote a la minute
1 el rode curry pasta
1 limoen
1 el vissaus
1 el bruine basterdsuiker
½ zakje verse koriander

Voorbereiding:
Satéstokjes in water weken. PLakjes vlees in de lengte halveren. Limoen schoonboenen, de groene schil er af raspen en de limoen uitpersen. In een platte schaal de curryapsta mengen met limoensap, rasp, vissaus ans basterdsuiker. Vlees erin koriander erover en voor ongeveer 1 uur afgedekt in de koelkast lateen marineren.

Bereidingswijze:
Grill voorverwarmen op de hooogste stand. Vlees aan de stokjes rijgen. Vlees in 2-3 minuten bruin roosteren, halverwege omdraaien.

Serveertips: Lekker met een saté-sausje

Bron: Allerhande 9-2000

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht