Bereidingstijd: 20-30 minuten

Ingrediënten: voor 4 personen

  • 400 gr tortellini gevuld met spinazie of kaas
  • 100 gr rauwe ham (dikke plakken)
  • 200 gr champignons
  • 3 bosuitjes of 1 kleine prei
  • 3 gedroogde tomaten op olie
  • 100 gr mozzarella
  • 2 el olijfolie
  • 2 dl kookroom
  • 2 el groene of rode pesto
  • zout

Voorbereiding:
Snijd de rauwe ham in smalle reepjes.
Maak de champignons schoon en snijd ze in plakjes.
Hak de bosuitjes fijn en bewaar wat loof voor de garnering.
Snijd de gedroogde tomaten in kleine stukjes.
Snijd de mozzarella in kleine plakje of blokjes.

Bereidingswijze:
Kook de tortellini volgens aanwijzing op de verpakking.
verhit de olijfolie en roerbak hierin de champignons bosuitjes, rauwe ham en gedroogde tomaten ca. 3 minuten.
Voeg de kookroom en de pesto toe en wam goed door (niet laten koken).
Schep de tortellini en de mozzarella er door en garneer met het loof van de bosuitjes.

Bron: k.vdloop op Smulweb.nl

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht