Bereidingstijd: 20-30 minuten

Ingrediënten: voor 2 personen

  • 2 stukken kabeljauwfilet a 125g
  • zout en peper
  • 1 el citroensap
  • 250 g aardappelplakjes voorgekookt
  • 1 kleine courgette, in plakjes
  • 1/2 rode ui, in ringen
  • 75 g belegen kaas, geraspt
  • 2 el bieslook, fijngehakt
  • 1 el grove mosterd
  • 2 el crème fraîche
  • 1,5 dl kruidenbouillon (van 1/2 tablet)

Bereidingswijze:
Verwarm de oven voor op 175°C. Bestrooi de vis met zout, peper en citroensap. Leg de aardappelplakjes met courgette plakjes om en om in de ovenschaal, verdeel de ui erover en leg de vis erop. Meng de kaas met de bieslook, mosterd en crème fraîche en bestrijk de vis ermee.
Giet de bouillon in de schotel en dek af met aluminiumfolie. Bak de vis in het midden van de oven ca. 20 minuten lichtbruin en gaar. Zet na ca. 10 min. de oven op 200°C en haal het aluminiumfolie eraf.

Bron: sammy69 op Smulweb.nl

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht