Geroosterde paprika met ansjovis en kappertjes

Bereidingstijd: 10-20 minuten

Ingrediënten: voor 8 personen

  • 6-8 paprika´s uit pot
  • 1 blikjes ansjovisfilets
  • 4 teentjes knoflook
  • 4 eetlepels olijfolie
  • snufje chilipeper
  • 1 eetlepel kappertjes (of meer naar smaak)

Hulpmiddelen:
Keukenmachine

Bereidingswijze:
Maal in een keukenmachine 6-8 afgespoelde geroosterde paprika´s uit een pot met de uitgelekte ansjovisfilets, de knoflook, olijfolie, en een snufje chilipeper tot een grove puree en roer er dan de kappertjes door.

Serveertips
Lekker met zelfgemaakte broodstengels en de volgende tapenades:

  • Blauwe kaas, room en pijnboompitjes
  • Kikkererwten, zongedroogde tomaten en peterselie

Bron: Boodschappen

Add a Comment

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *