Varkenswangen, knolselderijpuree, geroosterde worteltjes en lamel-aardappeltjes
Varkenswangen, knolselderijpuree, geroosterde worteltjes en lamel-aardappeltjes

Bereidingstijd: 30-40 minuten

Ingrediënten: voor 2 personen

  • 1 knolselderij
  • 250 ml melk
  • bouillonpoeder
  • peper(liefst witte)
  • crème fraîche, room of een klontje boter
  • evt. nootmuskaat of mierikswortel

Bereidingswijze:

Maak de knolselderij goed schoon. Snijd ′m in blokjes en kook in een pan met 250 ml melk, aangevuld met water zodat de knolselderij onder staat.
Als je er met een vork in kan prikken, is hij gaar en kan hij afgegoten worden.
Pureer met de staafmixer of in de keukenmachine.
Breng op smaak met met bouillonpoeder, peper, een schepje creme fraiche of een klontje boter, eventueel nootmuskaat of mierikswortel

Serveertips: héérlijk bij varkenswangen

FacebookTwitterEmailPrint

Reactie achterlaten

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong> 

verplicht